Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a21n 74R26á38ž

1. 2. 2017 18:36

Lidovci se spojí s každým. Jako se spojili v NF s komunisty, tak šli do vlády s ateistickou ODS i s ČSSD a kdyby vyhráli Marťani s programem zrušit všechna náboženství, klidně půjdou do koalice i s nimi. Lidovci byli a jsou největší pokrytci naší politické historie.

Spojení se Starosty, případně i s liberály, má nahradit jejich malou popularitu v Čechách, kde ztráceli. Jak dostane tento účelově zřízený volební spolek přes 5%, na starosty se vykašlou.

1 1
možnosti

Při volební podpoře cca 7% ani nemají jinou možnost. Podpora voličů sice není velká, ale velký je její koaliční potenciál. Takže všelijaké lavírování a uzavírání dohod a spojenectví před volbami i po nich jen jen logickým důsledkem - jinak ze svého programu neprosadí nic. Co je na tom špatného ?

0 1
možnosti

.... tak von takovej hardcore ve trojce s TOPkou by mohl byt ešče veselejšíV!

1 2
možnosti
Foto

V tomto divném dvojspolku nic jiného než "že se dvou stébel dva naplno tonoucí chytají" není.

2 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5