Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Dnes na titulní straně Idnesu je rozhovor s nejvyšším státním zástupcem ZEmanem. Výživný. CHovanec, absolvent plzeňských práv nás může stokrát přesvědčovat, že se "reorganizace" nedělal kvůli útvaru Šlachty, nýbrž byla roky plánovaná. Proto teď tak narychlo a tajně! Ale lidé nejsou hloupí, tohle to jim zlomí vaz. Začala to být stejná parta šejdířů, jak v minulosti ODS. R^!!R^

0 0
možnosti

M12i27l63a69n 55K21e20s20l

6. 7. 2016 16:20

Výsledky ČSSD v krajských volbách ovlivní také některé kauzy:zadlužení partaje a hnusný postup při jednání s Altnerem s využíváním svého privilégovaného postavení-Chovanec,zneužití postavení při absolvování školy, měl by někam zalézt a nerozdávat rozumy na všechny strany- Sobotka a OKD- reorganizace policie, fofrem od zítřka,proč- Dienstbier- Sobotka,poskok EU a USA.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavá analýza. Nicméně krajské volby v minulých letech se odehrály v době dvou silných politických stran z různých konců politického spektra. V současnosti jistě nedojde k vítězství opozice. Jednak k tomu, ze strany občanů není žádný podstatný důvod, ale hlavně současná opozice nemá žádné nosné téma. Největšími konkurenty ČSSD tak budou v krajích v podstatě současní koaliční partneři na celostátní úrovni. Tedy ANO a lidovci. Komunisté před čtyřmi lety posbírali spoustu protestních hlasů. Obávám se, že to už se jim letos nepodaří. STAN se v podstatě diskvalifikoval účastí v Nečasově vládě. I když na krajské úrovni to nemusí být až tak podstatné. Protestní hlasy proti vládě se letos nejspíše rozmělní do celé řady stran a hnutí. Takže ČSSD i s tím málem dokáže vyhrát v řadě krajů. Těch sedm je kvalifikovaný odhad. Hašek se příliš nepoučil z krachu svého přítele Onderky v Brně. Takže se dá předpokládat, že to dopadne podobně i na krajské úrovni. Kdyby se někomu podařilo ještě porazit Škromacha v jeho senátním obvodě na Hodonínsku, bylo by to velké posílení Sobotkova křídla ve straně.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS