Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P16e19t17r 78P14á79l12k68a

20. 9. 2013 11:37

vaše názory si vždycky rád přečtu, i když s nimi nemusím nutně souhlasit, jako třeba dnes.

Měl byste to téma víc rozvést. Pokud budou volby povinné, stanovíte zákonem sankci? Pokuta? Nepodceňoval bych faktor "potřeby odporu" - dnes skoro není vůči čemu se vymezovat a proti čemu "rebelovat". Co s lidmi, kteří nevolbu berou jako své základní právo a odmítnou platit pokutu? Exekuce? To není úplně ideální lék na frustraci..

Jinak obecně s potřebou větší angažovanosti souhlas.

0 0
možnosti

Pisateli, dobry!! Urcite dostanete mnoho negativnich poznamek. Nebudu hodnotit vase navrhy mimo jeden. "Společnost potřebuje pošťouchnout" do premysleni, zda ten nas volebni system nam zaruci aspon klid ve vedeni statu, az do dalsich voleb. Jen nepracujici "clanky" vedeni statu mohou byt mozno vymenit. Myslite, ze to i vy dokazete? Cekam!!!

0 0
možnosti

S tou pokutou za nedostaveni se k volbam je to pekna blbost. Stejne nemuzete zkontrolovat jestli nekoho i zvoli, takze se bude pokutovat jen to, ze v urceny cas se clovek nedostavi pred komisi.

0 0
možnosti

Darovani krve je dobrovolna vec. Udelat z ucasti pri volbach povinnost, penalizovanou pokutou, se mi prici. Nechci pykat za to, ze ten nas ****l vypise volby na vikend s navazujicim svatkem a ja se budu nachazet na miste, ze ktereho nelze volit. Jednoduche, neprijatelne.

0 0
možnosti

termin voleb je znam docela dlouho a co to je za misto ze ktereho nelze volit? severni pol nebo lod uprostred oceanu, severni korea?

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5