Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J.K.S

3. 10. 2012 11:50
To je důvod, proč je nevolím

Politika je uměním možného, je nutno hledat spojence a domlouvat se i s protivníkem, pokud jde o něco důležitého. Jak mohu věřit, že je někdo schopen prosadit své cíle,  když není schopen nacházet spojence? Rétorika je zajímavá disciplína, ale já očekávám skutky. To je problém mnoha malých stran. Založil je někdo, kdo se ve velké straně cítil nepochopen nebo se mu nedařilo vyšplhat dost vysoko. Zřídka to je kvůli silným názorovým rozporům. Po odchodu pana Tošenovského to u nás ve městě a kraji jde od pěti k nule :-(

0 0
možnosti
JL

jirka1965

3. 10. 2012 11:21
Pane Hamerský,

bydlím ve středočeském kraji  a považuji vás za velmi inteligentního člověka, který dokonce ví, jaké má kraj poslání, co může a neůže dělat krajské zastupitelstvo.  Jenže volit vás nebudu. Vy tvrdíte něco o spolupráci, ale jste jedna z 21 volebních stran (což považuji za šílené číslo), navíc jste zcela bez šancí. Já budu volit ty, kteří se skutečně spojili a utvořili jakousi koalici, navíc mají politické zkušenosti. To mi u mnohých uskupení velmi chybí. Budu volit koalici KDU ČSL, SNK ED a nezávislí kandidáti, protože ti o nějakém domlouvání nekecají, ale jednají. Jan tak mimochodem - uvedl jste, že KDU ČSL půjde s každým, jenže nemáte pravdu. Nový předseda KDU ČSL trošku změnil pravidla a uvedl, že KDU ČSL nikdy nepůjde do koalice, která se bude opírat o hlasy komunistů(z čehož ve stč. kraji vyplývá, že nepůjde ani s ČSSD). No a SNK ED? To jsou starostové, místostarostové, zastupitelé, v minulosti měli i krajské zastupitele, senátory, europoslance - tak do toho jdu.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

3. 10. 2012 11:53
Re: Pane Hamerský,

To je velice špatné rozhodnutí, KDU i SNK jsou recykláti.

Nic nového nepřinesou.

Jsou to členové státostrany ODSČSSDTOP09SZVVKDUSNKDEU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5