Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Juraj 1

4. 9. 2012 12:46
je to jednoduché

Za každým nápadem vnucující něco společnosti lze dohledat prachy pro prosazovatele takových nápadů. Gender studies, prosazování kvot atd je taky solidní busines, pro ty všehoschopné, co se toho chytili.

0 0
možnosti

buxus

4. 9. 2012 12:53
Re: je to jednoduché

To ukazuje na jedno marketingové pravidlo. Pokud je na trhu převis nabídky služeb, nebo pokud se soustavně nabízejí služby, které nikdo nechce, začne se po nich posléze vytvářet umělá poptávka - a to ve státním sektoru. U nás vycházejí ze škol nejrůznější odborníci z oblasti sociologie, politologie, genderových studií, atd., pro které není uplatnění. Tyto přebytečné a nepotřebné kapacity pak vytvářejí tlak na státní sektor, který je pak (jistěže částečně) zaměstná či jinak zaplatí, přestože je nepotřebuje.

0 0
možnosti

buxus

4. 9. 2012 12:38
Hesla o tom, jak vyšší podíl žen v politice

.. povede k jejím zkvalitnění mi připadají neobyčejně legrační. Proboha - čím se liší či lišily dámy jako Němcová, Gajdůšková, Bobošíková, Parkanová, Kuchtová, Zubová, Jacques, Stehlíková, atd. od svých mužských protějšků? Tím, že se zvýší podíl takovýchto osob v politice má snad dojít k obratu? V této souvislosti nelze nevzpomenout na poslankyni za ČSSD, která doplňovacím návrhem k zákonu o fotovoltaice zahnala stát do legislativní pasti, když prosadila, aby výkupní cena z FVE se mohla snižovat každý rok pouze o 5%. Byl to promyšlený tunel, nebo čistá hloupost? To nevím, každopádně vím, že na to těžce doplatíme. V žádném případě proto nevidím rozdíl v chování našich politiků podle toho, zda jde o muže či ženy.

0 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

4. 9. 2012 13:45
Re: Hesla o tom, jak vyšší podíl žen v politice

Zapomněl jste na soudružku Buzkovou, která se nejvíce proslavila tím, že když vedla ministerstvo školství, svou dceru Aničku dala do soukromé školy, čímž jednoznačně dala najevo, co si myslí o odvětví, kterému šéfuje.Rv

0 0
možnosti

J.K.S

4. 9. 2012 12:37
???

S obsahem vašeho článku souhlasím, ale jeho titulek je trapný. Vlastně jím popíráte obsah.

0 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

4. 9. 2012 12:33
Když kvóty padesát na padesát, tak ve všem.

Stát by se měl postarat, aby ženy z padesáti procent naplnily naše věznice, aby bylo stejné procento taviček, hornic, jo a taky by stát měl udělat něco s porody, protože pokud si pamatuji, tak kromě filmu Junior ještě porod žádnému chlapovi nebyl dopřán.;-D

1 0
možnosti

Astaroth

4. 9. 2012 12:58
Re: Když kvóty padesát na padesát, tak ve všem.

Jeden transsexual uz po premene v muze porodil, nicmene zabrezl jeste coby zena.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5