Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Uzasny clanek, pane Milane Hamerský. Ne snad vasi uprimnosti, ale tou uzasnou diskuzi. A to jste nakousl jen dva problemy. Rusko a Ukrajina a co udela NATO.

Je sice pravdou, pri pohledu na diskuzi, nejvetsi cast prednasi pan Stepan Bicera. Skoro pulka diskuznich prispevku patri jemu. Ale ta kvalita. Vy jste vyhledal v jeho zakoutech mozku i to, co se tam schovavalo uz neco pres 30 let. Opakuji znovu, ta kvalita. Kam se hrabou pan Vokoun, pan Pavel Dvorak, pan Ziegler, dale panove Flaska, Stastny a take pani Jandova. Zda jsem nekoho opominul, omlouvam se. Tito vsichni nemohli odolat naporu "pravdy" pana Bicery. Z jeho fil;ozofickych tezi se i ja ucim. Nemusi to byt na skodu. Vyjdou-li jeho predpovedi, mohu to i pouzit

Dale vsak bez legrace z nasich pripominek. Osobne nemohu posoudit kvalitu zbrani na obou stranach. Tedy vas nadpis nemusi byt pravdivi. Mimo balistickych strel, jsou zde rakety (jiz nekolikrat pouzite a jsou presne), ktere svuj pohyb cini blize k zemi a tak jsou i nemozne znicit pred jejich ucinkem. Zde zapad ma mensi vyhodu.

Vsak do mozku Putina nevidime. Ruska natura ziskana v dobach "Zlate Hordy" a zivena dodnes, je tou nejhorsi zbrani dnesni doby.

Jiz jsem napsal na tema pouziti atomovych zbrani pri vojenskem kolapsu RF, ze tyto zbrane jsou v drzeni i na te zapadni strane. Nebudou pouzity prvni, ale nasledny krok bude urcite znicujici pro tu zapadni cast RF, ucini-li tento krok prvni RF. Tento silny vzkaz je treba tlumocit nahlas, ve vsech moznych castech mediji.

4 1
možnosti
Foto

Pan Bicera se pojišťuje. Ať to dopadne jakkoliv, vždycky najde nějaký svůj komentář, který to potvrdí. Však má také pořádnou průpravu z minula.:-)

2 0
možnosti
VV

Jsem presvedcen, ze svoji legitimaci clena KSC ma peclive uschovanou v sejfu na Namesti republiky v sobeslavske Komercni banky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Právník a politolog angažující se ve veřejných a protikorupčních aktivitách, zasazující se za uzákonění eutanázie. Otec synů Karla a Jindřicha. Má zkušenosti s prací v soukromé sféře, ve státní správě, v pozici místostarosty 16tis. městské části Brna i s kandidaturou na kandidátce s Karlem Schwarzenbergem. Autor a vydavatel několika knih, např. Chci se dostat na vysokou školu, Přijatelnost trestu smrti.

Brňák v dočasném pohostinství Kladna.

http://www.milanhamersky.cz

https://www.facebook.com/milan.hamersky.5