Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uzasny clanek, pane Milane Hamerský. Ne snad vasi uprimnosti, ale tou uzasnou diskuzi. A to jste nakousl jen dva problemy. Rusko a Ukrajina a co udela NATO.

Je sice pravdou, pri pohledu na diskuzi, nejvetsi cast prednasi pan Stepan Bicera. Skoro pulka diskuznich prispevku patri jemu. Ale ta kvalita. Vy jste vyhledal v jeho zakoutech mozku i to, co se tam schovavalo uz neco pres 30 let. Opakuji znovu, ta kvalita. Kam se hrabou pan Vokoun, pan Pavel Dvorak, pan Ziegler, dale panove Flaska, Stastny a take pani Jandova. Zda jsem nekoho opominul, omlouvam se. Tito vsichni nemohli odolat naporu "pravdy" pana Bicery. Z jeho fil;ozofickych tezi se i ja ucim. Nemusi to byt na skodu. Vyjdou-li jeho predpovedi, mohu to i pouzit

Dale vsak bez legrace z nasich pripominek. Osobne nemohu posoudit kvalitu zbrani na obou stranach. Tedy vas nadpis nemusi byt pravdivi. Mimo balistickych strel, jsou zde rakety (jiz nekolikrat pouzite a jsou presne), ktere svuj pohyb cini blize k zemi a tak jsou i nemozne znicit pred jejich ucinkem. Zde zapad ma mensi vyhodu.

Vsak do mozku Putina nevidime. Ruska natura ziskana v dobach "Zlate Hordy" a zivena dodnes, je tou nejhorsi zbrani dnesni doby.

Jiz jsem napsal na tema pouziti atomovych zbrani pri vojenskem kolapsu RF, ze tyto zbrane jsou v drzeni i na te zapadni strane. Nebudou pouzity prvni, ale nasledny krok bude urcite znicujici pro tu zapadni cast RF, ucini-li tento krok prvni RF. Tento silny vzkaz je treba tlumocit nahlas, ve vsech moznych castech mediji.

4 1
možnosti
Foto

Pan Bicera se pojišťuje. Ať to dopadne jakkoliv, vždycky najde nějaký svůj komentář, který to potvrdí. Však má také pořádnou průpravu z minula.:-)

2 0
možnosti

Pokud padne Kyjev, je to konec ukrajinského přibližování NATO k Rusku a začne to být přibližování sil nepřítele hranicím NATO.

Pokud nezačneme reagovat, abychom udrželi boj na Ukrajině, budeme ho bojovat na našem území. A to z principů aliance začíná ve Vyšném Nemeckém.

4 2
možnosti

Autor-politolog,který valčí u počítače,ale při prvním dopadu rakety by se podělal,hrdina.

8 7
možnosti
Foto

Není nic pošetilejšího, než řešení problémů válkou. Je však těžké o tom přesvědčit ty, kteří na válkách vydělávají. Pro zbrojaře jsou války, jako pro sklenáře krupobití.

5 0
možnosti

J65i93ř58í 11H46o78l55ý

13. 3. 2022 12:03

Bohužel to by se ten náš "pripochcakánek" Fiala musel alespoň trošku pochlapit.

1 4
možnosti

Opatrně s podobnými výzvami. Rusko nedokáže podniknout invazi dále na západ, ale v případě zapojení NATO do konfliktu má Rusko kapacity konvenčními zbraněmi bombardovat území evropských států. Tak jako na Charkov, Dnipro, Lvov a Kijev mohou začít padat rakety dlouhého doletu na Prahu, Varšavu a Bratislavu. NATO by odpovědělo stejně a pak by zcela jistě došlo ze strany Ruska k nahrazení konvenčních hlavic za jaderné. Rusko nakonec požere sebe samo. Dejme mu čas. Buďme připraveni na eskalaci, ale zbytečně ji nepřivolávejme. Útok na ruské síly, být mimo území Ruska, by Putin chápal jako útok na Rusko. Rusko je velké, on má svůj bunkr a už nemá co ztratit.

8 2
možnosti
Foto

Rusko zatím bojuje tím nejhorším, co má k dispozici. Jako kdyby šel myslivec na kance s tesákem a kulovnici nechal doma.

1 1
možnosti

To, co zde žádáte je cesta ke 3.světové válce a tu nikdo nechce. Pokud jste tak odvážný, tak šup, nepsat blogy a přihlaste se k dobrovolníkům, kteří odjíždějí na Ukrajinu bojovat.

14 2
možnosti
Foto

Ale ona to už 3. světová je. Zatím ne u nás.

7 10
možnosti

NATO je daleko silnější než Ruská armáda. Jak se ukázalo na Ukrajině, má vážné problémy a to především logistické. Vojáci nedostávají jídlo a technika končí bez paliva. Peníze určené na moderní výzbroj končí v jachtách generálů. Ruská armáda nemá na to porazit NATO..:-)

13 3
možnosti
Foto

Proruský troll Bicera má službu.:-/

8 11
možnosti
Foto

Objektivní pohled na věc neznamená náklonnost. Válku není řešení a rozumní dělají psí kusy, aby se ji vyhnuli. Zbytečnost každé války se pozná, když skončí.

6 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 5
možnosti

J47a83n 58P58a94v38l30í97k

13. 3. 2022 11:02

Je to ještě horší, než popisuje autor článku. My také financujeme teror proti Ukrajincům tím, že odebíráme z Ruska plyn a ropu. Takže za naše pohodlí a komfort platí Ukrajinci svými životy.

7 7
možnosti
Foto

Jdu do sklepa a vypínám kotel. Z aut do kanálu vypustím naftu v gumových rukavicích, aby se ani nedotknul té zpropadené tekutiny. Všechno co je z UH vyhodím do popelnice. I to je z ropy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS